fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Herregårdsjul mellem jul og nytår

27. december - 30. december

I 2023 holder museet særligt åbent 27., 28., 29. og 30. december kl. 10-16. Så hvis man trænger til at gå en tur og få noget af al julemaden lidt på afstand, så er det oplagt at tage en familietur til Gammel Estrup.

 

Juleudstilling

Her kan man stadig opleve juleudstillingen “Jul for herskab og tjenestefolk”. Overalt er der pyntet op til jul. I Spisestuen står julemiddagen klar på grevens bord, og i Riddersalen stråler juletræet. I stuerne kan man opleve, hvor grevefamilien drak sin kaffe efter middagen før juletræet blev tændt, og hvor børnene efter juletræsdansen nød deres gaver, og familien samledes om flygelet og sang julesange.

 

Herregårdskøkkenet

I Herregårdskøkkenet er husjomfruen i fuld gang med bagningen, og ved siden af i Folkestuen er der dækket op til tjenestefolkenes julemiddag.

Herregårdskøkkenet er åbent med salg af kaffe og kage.

 

Gratis rundvisninger

Der er særlige juleomvisninger kl. 12 og 14. Det er gratis at deltage, når entreen til museet er betalt.

 

50% på julepynt

Museumsbutikken har 50% på alle julevarer.

 

Gå tur udendørs

Gå en frisk juletur i det smukke område omkring Gammel Estrup og besøg Skovarbejderhuset i herregårdsskoven Lunden. Huset er pyntet til jul som i 1930.

 

Entrepriser

Entreen til museet er 140 kr. for voksne – børn under 18 år er gratis. Billetten gælder også til nabomuseet Det Grønne Museum.

 

Detaljer

Start:
27. december
Slut:
30. december