Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Herregårdsjul mellem jul og nytår

27. december - 30. december

I 2020 holder museet særligt åbent 27., 28., 29. og 30. december kl. 10-16. Så hvis man trænger til at gå en tur og få noget af al julemaden lidt på afstand, så er det oplagt at tage en familietur til Gammel Estrup.

Her kan man stadig opleve juleudstillingen ‘Jul for herskab og tjenestefolk’. Overalt er der pyntet op til jul. I Spisestuen står julemiddagen klar på grevens bord, og i Riddersalen stråler juletræet. I stuerne kan man opleve, hvor grevefamilien drak sin kaffe efter middagen før juletræet blev tændt, og hvor børnene efter juletræsdansen nød deres gaver, og familien samledes om flygelet og sang julesange.

I Herregårdskøkkenet er husjomfruen i fuld gang med madlavning og bagning, og ved siden af i Folkestuen er der dækket op til tjenestefolkenes julemiddag. Herregårdskøkkenet er åbent alle tre dage med salg af kaffe og kage.

I Fruerstuen kan man lave nytårspynt, og der er særlige gratisomvisninger på slottet kl. 12, 13 og 14.

Gå også en frisk juletur i det smukke område omkring Gammel Estrup og besøg Skovarbejderhuset i herregårdsskoven Lunden. Huset er pyntet til jul som i 1930.

 

Detaljer

Start:
27. december
Slut:
30. december