fbpx

HERREMANDENS VÆRKTØJSKASSE

 

På denne side kan du tilgå værktøjskassen der knytter sig til forløbet “Herremandens Gåder”. Værktøjskassens materialer og guides dig giver mulighed for selv at opstille forløbet eller udvikle lignende forløb til din lokale sognekirke.

 

For at komme godt i gang, anbefaler vi at man ser instruktionsvideoen her, hvor Museumsinspektør Anders Sinding forklarer om forløbet, dets indhold, virkemidler og materialer.

 

Forløbets materialer, instruktionshæfter og dokumenter kan herunder downloades og printes. Materialerne kan bruges, hvis man eksempelvis ønsker at gennemføre en printet udgave af forløbet. Måske vil man bruge nogle af materialerne til et forløb man selv udvikler, eller måske vil man bare finde inspiration i det udviklede materiale. Der er mange muligheder.

Alle filerne er uploadet i PDF format, og der står i filnavnet i hvilket format (A4/A3/Hæfte/to-sidet) og på hvilket materiale det er tænkt (papir/transparent), at dokumenterne skal printes. Står der ikke noget, skal materialet printes i A4 format. Det kan godt betale sig at bruge noget godt papir, eller noget papir der stemmer overens med materialets indhold for stemningens skyld, men det er ikke nødvendigt.

 

Instruktionshæfte let – Print som hæfte

Instruktionshæfte svær – Print som hæfte

 

Genstandsbilleder og instruktioner

 

Afkoder Skabelon

 

Kalkmaleri – Transparent print

(Kan eventuelt laves som et puslespil, hvis man ikke har en overheadprojekter. Se fil nedenunder.)

Kalkmaleri puslespil 

 

Konge kobberstik – Print A3

Kobberstik – Transparent print

 

Påskeæg – 2sidet print

 

Menighedsråd

 

KAJ MUNK foto og Niels Ebbesen forside og bagside

Niels Ebbesen Inderside

Kaj Munk Avis – Print A3

 

God fornøjelse!