Nyt projekt leverer kultur til de mindste borgere i Norddjurs

Med projektet ALLE BØRN SKAL MED, vil der over de næste tre år blive sat særligt fokus på kultur for børn i alderen 0-16 år i Norddjurs Kommune.

Projektet, der er støtte af blandt andet Nordea-fonden, vil bestå af en række forskellige tilbud for småbørnsfamilier i kommunen. som f.eks. bedsteforældredage, barselsbesøg på museerne, oplevelsesrige ture i Norddjurs’ skønne natur.

Projektet udføres i samarbejde mellem Museum Østjylland, Norddjurs Kommune og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum. (11.08.20).

Mere fondsstøtte til nyt, stort projekt i Norddjurs

Når projektet ALLE BØRN SKAL MED skydes i gang, bliver det med støtte fra yderligere to fonde. Projektet, som allerede støttes af Nordea-fonden, har modtaget yderligere 150.ooo kr. fra Ole Kirks Fond og 25.000 kr. fra Ellen og Knud Dalhoff Larsens Fond.

Projektet ALLE BØRN SKAL MED, skal over tre år levere kultur til småbørnsfamilier i Norddjurs. Ikke mindst til familier i en udsat position. Små børn i familier i udsatte positioner får ikke nødvendigvis de samme kultur- og naturoplevelser som deres jævnaldrende. I projektet vil Norddjurs Kommunes børn i alderen 0-6 år og deres familier blive præsenteret for en perlerække af gratis, lettilgængelige og inddragende kultur- og naturformidlingstilbud. Projektet vil både nå ud til kommunens mindste i dagtilbuddene og gennem aktiviteter målrettet familier. Den røde tråd bliver den unikke natur og kultur i Norddjurs. (21.08.20).

Hent pressemeddelelse (pdf)