fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udendørs jul med gratis adgang

12. december 2020 - 23. december 2020

Jul på Gammel Estrup, som vi kender det med juleudstillingen “Jul for herskab og tjenestefolk”, er desværre aflyst fra 12. december pga. de nyeste restriktioner vedrørende Covid-19.

Men vi holder stadig åbent udendørs, hvor man kan se det smukt jule-oplyste område – og det er ganske gratis. Vi har åbent udendørs alle dage kl. 10-16 (undtagen mandage).

 

Alle dage kl. 10-16

Museumsbutikken holder åbent med salg af julepynt, gaver, bøger mm.

Køb kaffe og kage fra Herregårdskøkkenet til at tage med og nyde udendørs. 12.-13. december vil det desuden være muligt at købe rugbrødsmadder med hjemmelavet grisepålæg. Alt laves som take away, så man kan tage det med og nyde det derhjemme.

 

Særligt i weekenden 19.-20. december

Køb juletræer og dekorationer af de lokale Lions Club-damer “Svanerne” (kl. 10-16).

Spejderne sælger æbleskiver i Orangeriet (kl. 12-16).

 

Støt Gammel Estrup

Det er gratis at besøge Gammel Estrup udendørs, men vi håber, du vil støtte museet ved at købe varer i butikken eller en kop kaffe og et stykke kage.

Hvis du ønsker at støtte museet økonomisk i denne for museet trængte tid, kan bidrag også indbetales på MobilePay nr: 15279. Oplys samtidig CPR- eller CVR-nummer og mærk betalingen ‘Donation’. Så indberetter museet til SKAT, og du får automatisk fradrag for beløbet.

 

Vi overholder naturligvis alle regler og restriktioner vedr. Covid-19. Der er god plads på området, så der er god mulighed for at holde afstand. Det er ikke tilladt at følges i grupper på mere end 10 personer. I museumsbutikken skal mundbind/visir benyttes. Der er adgang til håndvask og håndsprit på området.

 

Detaljer

Start:
12. december 2020
Slut:
23. december 2020