fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Gå tur og nyd lysene på Gammel Estrup mellem jul og nytår

28. december 2020 - 30. december 2020

Gå en tur på det smukke område omkring Gammel Estrup. Få rørt benene og nyd den friske luft.

 

Kaffe og kiksekage to go

Man kan købe sig en varm kaffe med hjemmebagt kage til at nyde udendørs kl. 10-16.

Så hvis man trænger til at gå en tur og få noget af al julemaden lidt på afstand, så er det oplagt at tage en familietur til Gammel Estrup.

 

Nissejagt for børn

Følg nissejagten udendørs. En fremmed nisse fra en naboherregård har forsøgt at stjæle fra nissen på Gammel Estrup. Hjælp herregårdsnissen med at finde sporene og opklare tyve-nissens identitet.

 

Støt Gammel Estrup

Det er gratis at besøge Gammel Estrup udendørs, men vi håber, du vil støtte museet ved at købe en kop kaffe og et stykke kage.

Hvis du ønsker at støtte museet økonomisk i denne for museet trængte tid, kan bidrag også indbetales på MobilePay nr: 15279. Oplys samtidig CPR- eller CVR-nummer og mærk betalingen ‘Donation’. Så indberetter museet til SKAT, og du får automatisk fradrag for beløbet.

 

Vi overholder naturligvis alle regler og restriktioner vedr. Covid-19. Der er god plads på området, så der er god mulighed for at holde afstand. Det er ikke tilladt at følges i grupper på mere end 10 personer. Der er adgang til håndvask og håndsprit på området 28.-30. december i tidsrummet 10-16.

 

Detaljer

Start:
28. december 2020
Slut:
30. december 2020
Begivenhed Kategori: