fbpx
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Løb for Gammel Estrup

7. november 2020

Gammel Estrup kæmper i øjeblikket for at bibeholde 40% af museets statstilskud, som står til at bortfalde med udgangen af 2020.

For at skabe opmærksomhed om sagen løber to ultraløbere hele vejen fra Bjerringbro til Gammel Estrup den 7. november.

Du kan støtte op ved at kridte løbeskoene eller gå en tur i naturen og haven omkring Gammel Estrup.

 

David og Michael løber ultraløb for Gammel Estrup

De to ultraløbere David Jesuthasan og Michael Birk løber hele vejen fra Bjerringbro over Viborg til Gammel Estrup den 7. november. Distancen er på 75 km (næsten en dobbelt maraton!) Løberne regner med at turen vil tage omkring 9 timer.

Se mere om ultraløbet for Gammel Estrup (pdf).

 

Løb med! – eller gå en tur

Løb på eget initiativ i den smukke natur omkring Gammel Estrup – eller gå en tur. Der er vand og frugt i barokhaven på Gammel Estrup (så længe lager haves). Det er ikke tilladt at samles mere end 10 personer.

 

Praktisk

Alle kan løbe eller gå en tur i det smukke område omkring Gammel Estrup. Der er gratis adgang udendørs på området omkring herregården og i skoven. Jf. de aktuelle retningslinjer vedr. Covid-19 er det ikke tilladt at gå eller løbe mere end 10 personer sammen.

Ønsker man at gå en tur inde på slottet eller besøge vores nabomuseum Det Grønne Museum (inde og ude), betales almindelig entre (90 kr. for voksne – børn under 18 år gratis).

 

Støt økonomisk

Ønsker du at støtte Gammel Estrup med et pengebeløb er det muligt via bankoverførsel til konto med reg.nr.: 7260 og kontonr.: 1390106 eller via MobilePay 15279.

 

Foto: HBNielsen Photography og Gammel Estrup Danmarks Herregårdsmuseum.

 

Detaljer

Dato:
7. november 2020