Privatlivs- og databeskyttelsespolitik for Gammel Estrup

I anledning af den nye persondataforordning – også kaldet GDPR – har Gammel Estrup opdateret sin privatlivs- og databeskyttelsespolitik.

De nye regler trådte i kraft 25. maj 2018 og gælder i hele EU (samt EØS-landene). Man er automatisk omfattet af reglerne og behøver således ikke at foretage sig noget.

Alle oplysninger, som kan henføres til en enkelt person, er personoplysninger. Disse oplysninger kan være givet museet i forbindelse med ansættelse, tilknytning som frivillig, igennem fagligt netværk eller som samarbejdspartner. Oplysninger kan også være givet i forbindelse med tilmeldinger til arrangementer og lignende eller opsamlet ved besøg på hjemmesider mv.

 

Sikkerhed

Gammel Estrup håndterer altid personoplysninger sikkert og i henhold til gældende lovgivning. Både når museet (som oftest) er dataansvarlig, og hvis museet optræder som databehandler.

Gammel Estrup sørger for altid at bruge databehandlere inden for EU, som følger samme lovgivning som os.

Internt i organisationen sørger vi for at have en høj datasikkerhed. Vi krypterer eller anonymiserer oplysning i det omfang, det er muligt og aflåser oplysninger i papirformat i henhold til lovgivningen.

 

Hjemmesiden

Når man besøger nogle af Gammel Estrups eller Dansk Center for Herregårdsforsknings hjemmesider, opsamler Gammel Estrup data for at kunne lave statistik, optimere hjemmesiderne og målrette markedsføring. Vi behandler blandt andet: IP-adresser, operativsystem og browsersystem, dato og klokkeslæt for besøg, og vi placerer cookies. For at kunne lave statistik og evt. remarketing opsamles data og videregives til tredjepart såsom Google.

 

Cookies

Gammel Estrup anvender cookies til analyseformål, og alle oplysninger er anonyme. Vi indsamler blandt andet oplysninger om antal besøg, gennemsnitlig besøgsvarighed og færden rundt på hjemmesiderne.

 

Nyhedsbreve

Man modtager nyhedsbrev, fordi man har tilmeldt sig det. Vi gemmer udelukkende (for)navn og mailadresse. Vi anvender Mailchimp til udsending af nyhedsbreve. Man kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevene.

 

Arrangementer

Ved tilmelding til et arrangement, booking af omvisning mv. registreres deltageren/deltagerne med navn, adresse og kontaktoplysninger. Oplysningerne gemmes i op til 6 måneder efter arrangementet og kasseres herefter.

 

Donationer

Ved indbetaling af donationer til museet oplyser donator sit navn og adresse, samt cpr-nummer, hvis man ønsker fradrag på sin selvangivelse. Museet anvender kun cpr. til at videregive til Skat, for at donator kan få fradrag for donationen. Dataene opbevares op til 5 år i henhold til bogføringsloven.

 

Samarbejdspartnere/handel

I forbindelse med bestilling af varer og levering af ydelser fra Gammel Estrup opretter vi en personprofil som anvendes til brug for levering og fakturering. Når Gammel Estrup køber varer/ydelser fra samarbejdspartnere, oprettes ligeledes en profil med navn, adresse, og kontaktoplysninger samt bankoplysninger til brug for betaling. Oplysninger gemmes i op til 5 år i henhold til bogføringsloven.

 

Job

Hvis man søger job hos Gammel Estrup, så behandler vi de personoplysninger, som vi har fået af ansøger samt evt. referencer, som ansøger har samtykket til, at vi må kontakte. Vi gemmer alle ansøgninger i 3 måneder før de kasseres.

 

Spørgsmål

Hvis man har spørgsmål til Gammel Estrups privatlivs- og databeskyttelsespolitik, kan man til enhver tid kontakte museet på post@gammelestrup.dk. Her kan man også henvende sig, hvis man vil have indsigt i sine egne personoplysninger, som Gammel Estrup er i besiddelse af, hvis man ønsker at få sine oplysninger rettet, slettet, eller man vil tilbagetrække samtykke.

Kontaktoplysninger:

Gammel Estrup

Randersvej 2

8963 Auning

T 8648 3001

post@gammelestrup.dk

www.gammelestrup.dk

CVR 5824 7618

 

Hvis man ønsker at klage, skal det ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28

1300 København K

T 3319 3200

dt@datatilsynet.dk.

Gammel Estrup forbeholder sig ret til at ændre denne privatlivspolitik grundet lovgivningsmæssige ændringer, nye tekniske løsninger, forbedrede funktioner eller forbedring af hjemmeside og andre medier.