Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Musikgudstjeneste i Kapellet

19. august kl. 19:00 - 21:00

I de smukke rammer på Gammel Estrup fejres sensommeren med en gudstjeneste med musikledsagelse udefra. I år er det Den Nye Salmetrio, der vil akkompagnere salmesangen og i løbet af gudstjenesten spille flere musikstykker.

Sanger Anette Buonaventzen, organist og pianist Pojken Flensborg og saxofonist Ulrik Bust – alle uddannet på det Jyske Musikkonservatorium – vil præge gudstjenesten med deres salmefortolkninger, som har undertoner af både jazz og pop.

Efter gudstjenesten er der kaffebord i Restaurant Den Gamle Stald, og her vil Den Nye Salmetrio spille en lille koncert med en blanding af nye salmer og Leonard Cohen sange.

Den nu afdøde canadiske poet og sanger Leonard Cohen har aldrig været mere populær end lige nu, hvilket ikke mindst skyldes hans eftertænksomme og kloge tekster.

Den Nye Salmetrio præsenterer ikke kun sange på engelsk, men også fortolkninger fra den danske hyldest-udgivelse ”På Danske Læber” hvor en række kendte danske sangskrivere har skrevet danske tekster til Leonard Cohens fantastiske sange.

Fausing Menighedsråd , Sp Ulla Pedersen og organist Anni Jensen byder alle velkommen til en stemningsfuld sensommergudstjeneste.

For yderligere info kontakt organist Anni Jensen på annidjensen@gmail.com.

Detaljer

Dato:
19. august
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Sted

Gammel Estrup
Randersvej 2
Auning, 8963 Danmark
Telefon:
86483001
Hjemmeside:
www.gammelestrup.dk