!-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Faciliteter

Tilgængelighed

Fra billetsalget er der anlagt en speciel stenbelægning, så kørestolsbrugere uhindret kan komme ned til selve herregården og Barokhaven. I Barokhavens brede havegange er belægningen hårdt presset grus, mens der i borggården er toppede brosten, som kan være svære at forcere for kørestole og rollatorer.

Det er desværre ikke muligt at ændre herregårdens adgangsforhold og trapper, så kørestolsbrugere og stærkt gangbesværede kan få adgang til udstillingerne inden døre.

 

Legeplads

I Herregårdshaven findes en spændende legeplads, med blandt andet klatrebane, sandkasse og hængekøjegynger.

 

Barnevogne og klapvogne

Smalle døre og niveauforskelle gør det meget vanskeligt at medbringe barnevogne og klapvogne i hovedbygningen. Vi anbefaler, at der medtages en bæresele til mindre børn, og at lade vognene stå i borggården.

 

Hunde

Hunde er velkomne på museets udendørs arealer, hvis de føres i snor. Hunde er ikke tilladt inden døre, med mindre det drejer sig om en førerhund. Hundekroge og vandskåle findes i borggården.

 

Toiletter

Der findes to toiletter, det ene med puslebord, i Gammel Estrups stueetage med indgang fra borggården. I parken bagved legepladsen forefindes yderligere to toiletter. Handicaptoiletter findes på nabomuseet Det Grønne Museum.